Werken bij Famifed

Kernwaarden

Onze organisatie steunt op een aantal kernwaarden, die wij graag vertaald willen zien in het gedrag van elke medewerker:

Vertrouwen - Wederkerigheid - Integriteit - Betrokkenheid - Fierheid

  • u bent enthousiast en creatief
  • u houdt van teamwerk,
  • u wenst met ons samen te werken in een moderne instelling die dienstverlening aan de burger en kwaliteitszorg vooropstelt.

Dan deelt u onze waarden!

FAMIFED biedt u interessant werk in een aangename werkomgeving, waarbij u de kans krijgt uzelf te ontwikkelen door opleiding en ervaring.

Wij willen onszelf continu verbeteren en werken daarom vandaag met gespecialiseerde externe bijstand aan diverse grote projecten.

Werken bij FAMIFED betekent bijdragen aan een essentiële sociale opdracht in het belang van de gezinnen, terwijl u zelf uw beroeps- en gezinsleven harmonieus kunt combineren.

De centrale diensten van FAMIFED bevinden zich in het administratieve hart van Brussel, in de buurt van het spoorwegstation Luxemburg en de metrostations Troon en Maelbeek.

Daarnaast heeft FAMIFED provinciale bureaus in Antwerpen, Brugge, Charleroi, Eupen, Gent, Hasselt, Libramont, Luik en Namen.

Hoe wordt u een van onze medewerkers?

FAMIFED zoekt geregeld nieuwe medewerkers.

1. Statutair

Voor een statutaire betrekking moet FAMIFED een beroep doen op de laureaten van een wervingsexamen van Selor (www.selor.be).
Via een bijkomende mondelinge proef georganiseerd door FAMIFED en Selor, wordt de laureaat die het best beantwoordt aan het profiel voor de functie, gekozen als nieuwe medewerker. Deze komt eerst in dienst als stagiair. Als de stage gunstig verloopt, wordt de stagiair nadien vast benoemd.

2. Contractueel

FAMIFED neemt ook regelmatig contractuele medewerkers in dienst.

Voor een contractuele betrekking moet FAMIFED een beroep doen op de laureaten van een wervingsexamen van Selor (www.selor.be).
Via een bijkomende mondelinge proef georganiseerd door FAMIFED en Selor, wordt de laureaat die het best beantwoordt aan het profiel voor de functie, gekozen als nieuwe medewerker.

FAMIFED kan ook medewerkers selecteren uit de rechtstreekse ontvangen sollicitaties  of door het plaatsen van vacatures op jobsites zoals VDAB, Forem of Actiris. Een rechtstreekse sollicitatie is enkel mogelijk in het kader van een startbaanovereenkomst. Een voorwaarde om in aanmerking te komen voor een startbaanovereenkomst is de maximale leeftijdsgrens van 26 jaar.

In beide gevallen krijgt de geselecteerde kandidaat een contract van bepaalde of onbepaalde duur en zal de medewerker regelmatig geëvalueerd worden. Als de evaluatie gunstig is, wordt de contractuele samenwerking maximaal voortgezet.

U kunt dus tegelijk solliciteren

  • bij FAMIFED

Dienst Human Resources en Vorming
Trierstraat 70
1000 Brussel
Fax: 02/237.22.43
E-mail : klik hier